PLANNING PERMISISON GRANTED FOR INFILL HOUSE IN CONSERVATION AREA


PLANNING PERMISISON GRANTED FOR INFILL HOUSE IN CONSERVATION AREAPLANNING PERMISISON GRANTED FOR INFILL HOUSE IN CONSERVATION AREAPLANNING PERMISISON GRANTED FOR INFILL HOUSE IN CONSERVATION AREA
Detailed planning permission has been obtained for an infill house within the Stone Breaks Conservation Area.  

Constructed in natural stone with a slate roof the house will preserve and enhance the character and setting of the Conservation Area.

Working positively with the Planning Officers ensured that a design was secured that was appropriate to the area as well as achieving adequate privacy and amenity standards.

The scheme includes integrated bird and bat boxes and enhancements to the ecology of the area through tree and hedgerow planting.